Вести

У Оџацима одржани унутарстраначки избори

На данас одржаним унутарстраначким изборима у месним одборима Српске напредне странке у Оџацима, још једном је потврђено јединство наше странке. Наши унутарстраначки избори прави су пример демократије, на њима су чланови Српске напредне странке указали поверење оним људима, који су спремни да својим радом дају пример другима и да са поносом воде месне одборе у наредном периоду.

У складу са Статутом странке, данас су на изборним седницама једногласно изабрани председници, који ће у наредном периоду водити месне одборе, као и делегати.

У Месном одбору СНС Оџаци 1 за председницу Месног одбора изабрана је Дејана Салај, за потпредседнике Славко Родић, Милош Прерадовић, Милош Поповић и Александар Тодоровић, за секретара Марина Митровић, док су за делегате изабрани Данило Кртинић, Милош Прерадовић, Александра Ћирић, Латинка Васиљковић, Гордана Лукић, Милош Поповић, Снежана Седлар и Никола Копривица.

У Месном одбору СНС Оџаци 2 за председника Месног одбора изабран је Милош Попов, за потпредседнике Небојша Николић и Марија Новаковић, за секретара Милана Личина, а за делегате су изабрани Небојша Николић, Вукан манојловић, Марица Кодро, Игор Спасић, Марија Новаковић и Славко Родић.