Вести

Посета потпредседника Главног одбора Српске напредне странке Владимира Орлића Општинском одбору СНС Оџаци

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и кандидат са листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- Србија не сме да стане“, Владимир Орлић, посетио је Општински одбор СНС Оџаци.

Одржани инфо штандови у свим местима

Активисти месних одбора, Општинског одбора СНС Оџаци, у свакодневном су разговору са грађанима путем организованих инфо штандова, на којима активисти разговарају са суграђанима о актуелним политичким темама.

Инфо штандови широм општине Оџаци

Активисти месних одбора, Општинског одбора СНС Оџаци, организовали су у току протекле недеље штандове у својим местима, како би разговарали са суграђанима о актуелним темама.

Пријем грађана у Оџацима

Општински одбор СНС Оџаци редовно организује пријеме грађана у просторијама странке. Данас је са грађанима разговарао Горан Николић, члан Главног одбора и координатор Општинског одбора Оџаци.

Инфо штандови у Лалићу, Раткову и Оџацима

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Оџаци, су у свакодневној комуникацији са својим суграђанима путем организованих инфо штандова. Активисти месних одбора Лалић, Ратково и Оџаци 2 су данас и претходних дана разговарали са својим суграђанима о актуелним темама.

Pages