Вести

МО ОЏАЦИ: УРЕЂЕЊЕ ИГРАЛИШТА

Заједничким радом и трудом активиста МО Српске напредне странке Оџаци, овог викенда је спроведена радна акција која је имала за циљ уређење спортских терена “Торпедо” у насељу Мала Босна.

ИНФОРМАТИВНИ ПУЛТ СНС ОО ОЏАЦИ

У оквиру кампање "Александар Вучић - За нашу децу.", активисти Српске напредне странке ОО Оџаци организовали су информативне штандове на најпрометнијим деловима у свим насељеним местима општине Оџаци, како би и данас грађанима поделили промотивни материјал, али и како би разговарали са њима о изборима који су пред н

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ОО СНС ОЏАЦИ

Активисти ОО СНС Оџаци су током целе недеље разговарали са својим суграђанима на информативним штандовима који су били постављени широм општине. Том приликом информисали су грађане о активностима локалне власти на чијем челу је СНС, као и активностима ОО Оџаци.

ПОТПРЕДСЕДНИК СНС МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОСЕТИО ОО СНС ОЏАЦИ

Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић посетио је Општински одбор СНС Оџаци са циљем да са присутним члановима странке међу којима су били и координатор СНС-а за Запанобачки округ Драган Поповић, координатор СНС-а за Запанобачки округ и председник МО Оџаци Горан Николић, и други страначки функционери, к

УРЕЂЕЊЕ ДЕРОЊА НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈ

Активисти ОО СНС Оџаци, МО Дероње данас су организовали и успешно реализовали радну акцију. Активисти су очистили паркинг код гробља и очистили сеоску капелу, уредили зелене површине и заливали чемпресе.

Бранислав Недимовић у посети општини Оџаци

Члан Главног одбора Српске напредне странке Бранислав Недимовић, посетио је данас општину Оџаци и одржао састанак у просторијама странке. Недимовић је овај састанак искористио да чланство информише о актуелним дешавањима у земљи и пружио подршку раду општинског одбора.

Pages