Вести

Радна акција МО Дероње

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Оџаци, Месног одбора СНС Дероње, организовали су радну акцију, како би уредили простор у центру свог места.

ОО СНС ОЏАЦИ ОБЕЛЕЖИО СВ. ПЕТКУ, СЛАВУ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Оџацима данас је обележена страначка слава, Света Петка. Домаћин славе био је Месни одбор Каравуково на челу са Николом Арсић. Окупљенима се обратио домаћин славе који је поздравио присутне и честитао славу.

УРЕЂЕЊЕ ИГРЛИШТА У ОЏАЦИМА

МО Српске напредне странке Оџаци, јуче је спровео радну акцију која је имала за циљ уређење спортског терена “Торпедо” у насељу Мала Босна. У оквиру ове акције, активисти су фарбали банкине око целог игралишта, а потом су поправили и мрежу за одбојкашки терен.

КОНСТИТУИСАНА ЛОКАЛНА ВЛАСТ У ОПШТИНИ ОЏАЦИ

Конститутивна седница Скупштине општине Оџаци одржана је данас и на њој је усвојен извештај Изборне комисије о резултатима локалних избора, верификовани су мандати 27 одборника, изабран председник и заменик председника општинског парламента и постављен секретар Скупштине.

МО ОЏАЦИ: УРЕЂЕЊЕ ИГРАЛИШТА

Заједничким радом и трудом активиста МО Српске напредне странке Оџаци, овог викенда је спроведена радна акција која је имала за циљ уређење спортских терена “Торпедо” у насељу Мала Босна.

ИНФОРМАТИВНИ ПУЛТ СНС ОО ОЏАЦИ

У оквиру кампање "Александар Вучић - За нашу децу.", активисти Српске напредне странке ОО Оџаци организовали су информативне штандове на најпрометнијим деловима у свим насељеним местима општине Оџаци, како би и данас грађанима поделили промотивни материјал, али и како би разговарали са њима о изборима који су пред н

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ОО СНС ОЏАЦИ

Активисти ОО СНС Оџаци су током целе недеље разговарали са својим суграђанима на информативним штандовима који су били постављени широм општине. Том приликом информисали су грађане о активностима локалне власти на чијем челу је СНС, као и активностима ОО Оџаци.

ПОТПРЕДСЕДНИК СНС МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОСЕТИО ОО СНС ОЏАЦИ

Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић посетио је Општински одбор СНС Оџаци са циљем да са присутним члановима странке међу којима су били и координатор СНС-а за Запанобачки округ Драган Поповић, координатор СНС-а за Запанобачки округ и председник МО Оџаци Горан Николић, и други страначки функционери, к

Pages