Саопштења

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОЏАЦИ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци пружа безрезервну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и српској делегацији који се на преговорима у Вашингтону и Бриселу боре за заштиту легитимних интереса Републике Србије и српског народа на Косову и Метохији.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОЏАЦИ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци најоштрије осуђује синоћње најбруталније политичко насиље у Београду у последњих неколико година.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОЏАЦИ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци најоштрије осуђује синоћњи насилни упад у Народну скупштину у Београду, дивљање улицама Београда, повређивање полицајаца, паљење возила, као и понашање оних који стоје иза свега.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци овом приликом најоштрије осуђује скандалозну насловну страну недељника НИН, која недвосмислено позива на линч и убиство председника Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Након вишедневне кампање против председника Србије Александра Вучића и његових најближих, најоштрије осуђујемо поступке од стране представника такозваног Савеза за Србију и насиље на које константно позивају.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОЏАЦИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ, 14.04.2019.

Одборници Српске напредне странке окупили су се у петак сали Скупштине општине и згради општине како би на достојанствен и цивилизован начин одбранили изборну вољу грађана Оџака која је јасно показала огромно поверење у Српску напредну странку и председника Србије Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ, 18.03.2019.

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци на данашњем састанку у просторијама странке, пружио је пуну подршку председнику Републике Србије и председнику Српске напредне странке, Александру Вучићу у борби за нормалну и пристојну Србију.

Горан Ђаковић: Чувамо вас као мало воде на длану

    Поводом саопштења ДС-а, која тражи хитну смену Горана Ђаковића председника СО Оџаци, ОО СНС поручује да је све учињено да се у скупштинском раду направи ред и дисциплина, што потврђује и недавно донесен нови Пословник о раду.

Pages