Саопштења

Саопштење ОО СНС Оџаци

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци позива Александра Вучића да се кандидује на предстојећим председничким изборима 2022. године.

Саопштење ОО СНС Оџаци

ОО СНС Оџаци најоштрије осуђује нападе на председника Србије Александра Вучића и Српску напредну странку и још једном позива надлежне институције да реагују, пронађу и казне починиоце, који су се опет усудили да путем друштвених мрежа изричу најстрашније претње.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОЏАЦИ

Општински одбор СНС Оџаци, најоштрије осуђује примитивне нападе политичких неистомишљеника на породицу Вучић. Овога пута, мета кукавичких напада била су деца председника Србије Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОЏАЦИ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци пружа безрезервну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и српској делегацији који се на преговорима у Вашингтону и Бриселу боре за заштиту легитимних интереса Републике Србије и српског народа на Косову и Метохији.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОЏАЦИ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци најоштрије осуђује синоћње најбруталније политичко насиље у Београду у последњих неколико година.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОЏАЦИ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци најоштрије осуђује синоћњи насилни упад у Народну скупштину у Београду, дивљање улицама Београда, повређивање полицајаца, паљење возила, као и понашање оних који стоје иза свега.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци овом приликом најоштрије осуђује скандалозну насловну страну недељника НИН, која недвосмислено позива на линч и убиство председника Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Након вишедневне кампање против председника Србије Александра Вучића и његових најближих, најоштрије осуђујемо поступке од стране представника такозваног Савеза за Србију и насиље на које константно позивају.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОЏАЦИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ, 14.04.2019.

Одборници Српске напредне странке окупили су се у петак сали Скупштине општине и згради општине како би на достојанствен и цивилизован начин одбранили изборну вољу грађана Оџака која је јасно показала огромно поверење у Српску напредну странку и председника Србије Александра Вучића.

Pages