Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци овом приликом најоштрије осуђује скандалозну насловну страну недељника НИН, која недвосмислено позива на линч и убиство председника Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Након вишедневне кампање против председника Србије Александра Вучића и његових најближих, најоштрије осуђујемо поступке од стране представника такозваног Савеза за Србију и насиље на које константно позивају.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОЏАЦИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ, 14.04.2019.

Одборници Српске напредне странке окупили су се у петак сали Скупштине општине и згради општине како би на достојанствен и цивилизован начин одбранили изборну вољу грађана Оџака која је јасно показала огромно поверење у Српску напредну странку и председника Србије Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ, 18.03.2019.

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци на данашњем састанку у просторијама странке, пружио је пуну подршку председнику Републике Србије и председнику Српске напредне странке, Александру Вучићу у борби за нормалну и пристојну Србију.

Горан Ђаковић: Чувамо вас као мало воде на длану

    Поводом саопштења ДС-а, која тражи хитну смену Горана Ђаковића председника СО Оџаци, ОО СНС поручује да је све учињено да се у скупштинском раду направи ред и дисциплина, што потврђује и недавно донесен нови Пословник о раду.

Подршка ОО Оџаци Александру Вучићу

     Неосноване оптужбе које су изречене на рачун премијера Србије Александра Вучића покушај су дестабилизације Србије и имале су за циљ да направе панику међу грађанима и да се изврши притисак на јавност како би се оправдали будући поступци усмерени против Србије и њене Владе.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Oпштински одбор Српске напредне странке Оџаци осуђује покушај убиства премијера Александра Вучића у Поточарима , који је тамо отишао са пруженом руком пријатељства и зарад помирења Срба и Бошњака.

Пајтићу и Немци сметају

Српска напредна странка саопштава да Бојан Пајтић поново не ради ништа и да је и данас у `ладовини, 70 километара далеко од Бановине, радног места овог шефа криминалног режима у Војводини.

Pages