Вести

Селма Николић : Парк је наслеђе које се мора чувати и неговати

Након дугогодишње паузе оспособљена је фонтана у фабричком парку у Оџацима. Тако је и Основна школа Бранко Радичевић добила нов изглед јер се фонтана налази у непосредној близини школе, саопштили су из Месне заједнице Оџаци.

Радови на фонтани су при крају, потребно је урадити још санацију делова прскалица које нису коришћене дужи временски период, нису редовно одржаване и запушене су. У радове је уложено око 150 хиљада динара, а средства су обезбедили Месна заједница Оџаци и локална самоуправа.

- Планирамо још активности на уређењу парка, као што су постављање канти за смеће, нових клупа за читаче и шетаче, као и табли за умрлице. Реконструкција парка ће бити прави изазов, с обзиром да се ради о значајном парку, он је наслеђе које се мора чувати и неговати – рекла је Селма Николић, секретар Месне заједнице Оџаци.

Николићева је додала да ће нове потребе ускладити са некадашњим обликовањем истог простора на опште задовољство свих, како би млади и старији суграђани могли у парку безбрижно, свакодневно да проводе време.