Вести

Саопштење ОО СНС Оџаци

Поново је део медија близак опозиционим странкама прешао границу пристојног новинарског извештавања и напао породицу председника Александра Вучића. Свесни чињенице да је сваком човеку породица на првом месту, опшзиција преко својих медија и друштвених мрежа удара на породицу председника Вучића у намери да га ослабе. 
 
Сведоци смо да се на удару опозиционих медија налазе родитељи, брат и деца председника Вучића. Фотографија председниковог сина Данила, како се креће без обезбеђења, јасно показује да су опозициони медији прекршили бројне како писане тако и моралне законе. Они добро знају да је законом забрањено праћење некога, као и фотографисање и објављивање без сагласности. Али не маре они за законе, опозиционим медијима је циљ да угрожавањем безбедности чланова породице Вучић, ослабе позицију председника.
 
Они то чине у времену највећих притисака на нашу земљу по питању ситуације на Косову и Метохији, у времену када се председник Вучић бори да заштити позицију Србије и омогући боље услове живота Србима на Косову и Метохији.
 
Истовремено председник Вучић се бори за очување мира и стабилности у нашој земљи, што ће довести до привлачења нових инвестиција и повећања животног стандарда грађана.
 
Очигледно све то није жеља опозиције, која жели да праћењем, претњама и угрожавањем безбедности чланова породице Вучић, изврши притисак на председника.
 
Општински одбор Српске напредне странке Оџаци, позива надлежне органе да реагују и заштите породицу председника. Исто тако, ОО СНС Оџаци пружа снажну и  безрезервну подршку председнику Вучићу, да настави да се бори за пристојну, развијену и напредну Србију за шта има велику подршку грађана.
 
ОО СНС Оџаци