Вести

Позитивна оцена за рад Форума жена ОО СНС Оџаци

Јуче је у просторијама Српске напредне странке у Оџацима одржан радни састанак Форума жена којем је присуствовала и Миа Костић из Форума жена Градског одбора СНС Нови Сад и одборница у градској скупштини Новог Сада.

Весна Миљковић, председница Форума жена ОО СНС Оџаци, каже да је на јучерашњем састанку анализиран досадашњи рад Форума жена који је у Оџацима основан у септембру прошле године.

Миа Костић се похвално изразила према досадашњем раду оџачког Форума жена који својим активностима тежи ка побољшању квалитета живота грађана и тражи начин за њихово остваривање. Нагласила је да жена још увек нема довољно на местима где се одлучује и у мери у којој бисмо желеле али је чињеница да нас има све више - рекла је Миа Костић и уједно позвала све чланице оџачког Форума да се активно укључе у његов рад и тако промовишу рад жена.

Српска напредна странка препознаје снагу жена јер данас жене равноправно руководе одговорним и важним пословима и способне су да донесу стратешки важне одлуке. Као пример је навела да су, по први пут, у појединим саветима председници жене, а поред тога за место гувернера, подпредседника Владе, председника Скупштине Србије и на чела министарстава, од стране Српске напредне странке, предложене су и именоване жене - закључила је Миа Костић у Оџацима.