Вести

Општински одбор СНС Оџаци обележио је страначку славу Свету Петку

   У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Оџацима јуче је обележена страначка слава Света Петка. Домаћин славе био је Месни одбор Дероње на челу са Игором Праћом. Прослави су поред чланова и симпатизера СНС из општине Оџаци и гостију из других странака, присуствовали и истакнути чланови СНС Андреј Вучић, Милош Вучевић, Дамир Зобеница и Милан Стевановић.

   Службу поводом страначке славе служио је протојереј Бранко Вујиновић уз саслужење јереја Славка Протића, након чега је изломљен славски колач и подељен присутнима. У име домаћина окупљенима су се обратили Игор Праћа, председник Месног одбора Дероње и Душан Маријан, председник Општинског одбора СНС Оџаци. Они су поздравили све госте на прослави, а члановима СНС честитали страначку славу.

    Покрајински посланик и потпредседник Извршног одбора СНС Дамир Зобеница захвалио се активистима СНС који су Општински одбор у Оџацима учинили познатим широм Србије и људима који воде општину Оџаци на челу са Душаном Маријаном који, како је истакао, раде свој посао на најчеститији и најчистији могући начин. - Желим да кажем да ћете и даље имати подршку централе странке, ове године сте добро прошли, добили сте начелника Округа и ја верујем да ће и Андреј (Вучић) и Милош (Вучевић) и људи који се питају у нашој странци и даље знати да препознају све оне људе који заиста чине да СНС у Оџацима буде понос свих нас – рекао је Зобеница. Домаћин прославе славе СНС наредне године биће Месни одбор Оџаци у чије име је домаћинство преузео председник Месног одбора Горан Николић.

 

Извор: Радио Оџаци