Вести

Оџаци добијају 30 нових клупа

Месна заједница Оџаци је саопштила да је у четвртак, у сарадњи са Форумом жена Српске напредне странке, организовала још једну радну акцију фарбања клупа, канти за отпатке и жардињера.
“Као сваки добар домаћин, Месна заједница Оџаци се штедљиво и савесно опходи према средствима које јој је локална самоуправа доделила за уређење града. Тако је уместо готових клупа, које у просеку коштају 12.000 динара, набављено три пута више материјала за њихову израду. Уместо десет нових биће постављено тридесет”, пише у саопштењу.

Из Месне заједнице Оџаци наводе да ће део клупа бити постављен у парку код ОШ “Бранко Радичевић”, који ће до краја месеца бити реконструисан, а остатак клупа у неким деловима града који су до сада били запостављени.

“Претходна власт годинама није улагала, како у Оџаке, тако и у читаву општину, с тога је веома тешко, за кратак период, надокнадити све што је потребно за боље услове живота наших суграђана. Ово је тек почетак улагања у наше место. Савет месне заједнице се захваљује свим дамама из Форума жена, које су својим добровољним радом допринеле да овај огроман посао приведемо крају. Ми ћемо се као и увек трудити да оправдамо поверење грађана”, истиче се у саопштењу МЗ Оџаци.