Вести

Одржани унутарстраначки избори у Српском Милетићу и Бачком Брестовцу

На данас одржаним унутарстраначким изборима у месним одборима Српске напредне странке у Оџацима, још једном је потврђено јединство наше странке. Наши унутарстраначки избори прави су пример демократије, на њима су чланови Српске напредне странке указали поверење оним људима, који су спремни да својим радом дају пример другима и да са поносом воде месне одборе у наредном периоду. У складу са Статутом странке, данас су на изборним седницама једногласно изабрани председници, који ће у наредном периоду водити месне одборе, као и делегати.

 

У Месном одбору СНС Српски Милетић за председника Месног одбора изабран је Драган Момчиловић, за потпредседнике Маја Вељковић и Младен Маринковић, за секретара Марија Вуковић, док су за делегате изабрани Тијана Стојановић, Маја Вељковић, Марија Вуковић, Мирјана Бранковић Младеновић, Јасна Стојиљковић и Младен Маринковић.

 

У Месном одбору СНС Бачки Брестовац за председника Месног одбора изабран је др Душан Божанић, за потпредседнике Милан Тривуновић и Рајко Поповић, за секретара Вања Косовац, а за делегате су изабрани Милан Тривуновић, Рајко Поповић, Душан Маријан и Вања Косовац.