Вести

Одржани унутарстраначки избори у Богојеву, Лалићу и Дероњама

На данас одржаним унутарстраначким изборима у месним одборима Српске напредне странке у Богојеву, Дероњама и Лалићу, још једном је потврђено јединство наше странке. Наши унутарстраначки избори прави су пример демократије, на њима су чланови Српске напредне странке указали поверење оним људима, који су спремни да својим радом дају пример другима и да са поносом воде месне одборе у наредном периоду.

 

У складу са Статутом странке, данас су на изборним седницама једногласно изабрани председници, који ће у наредном периоду водити месне одборе, као и делегати.

 

У Месном одбору СНС Богојево за председника Месног одбора изабран је Атила Рупа, за потпредседнике Еде Диоши и Михајло Бошњак, док су за делегате изабрани Славојка Кузмановић и Ђуро Холо.

 

У Месном одбору СНС Лалић за председницу Месног одбора изабрана је Анкица Бенка, за потпредседника Данијел Стојсављевић, за секретара Влатка Шимек, а за делегате су изабрани Данијела Лазор и Неђељка Стојсављевић.

 

У месном одбору Дероње за председника је изабран Игор Праћа, за потпредседника Габриела Марић, за секретара месног одбора изабрана је Јована Митровић, а као делегати изабрани су Јован Коплић, Габриела Марић и Бојана Дорословац.