Вести

Леп гест Уније пензионера и НВО Треће доба из Оџака

Новооснована Унија пензионера при Општинском одбору Српске напредне странке Оџаци данас је спровела у дело своју прву активност утврђену Планом и програмом рада за текућу годину.
У сарадњи са невладином организацијом Треће доба, чланови Уније пензионера ОО СНС-а на челу са председницом Марицом Кодро, данас су посетили Дом здравља Оџаци и уз добре жеље за успешан опоравак донирали хуманитарну помоћ за 25 болесника смештених на лечење у оџачком Стационару.

Хуманитарна помоћ се састојала од 40 килограма јабука, хигијенских пакета и флаширане воде.

- Данас нам је био циљ да обиђемо болеснике и да им однесемо по неки поклон. На овај начин смо желели да им покажемо да нису сами, да мислимо на њих, да ћемо и даље мислити на наше суграђане. Била је ово прва посета, а када нам се укаже прилика чинићемо то и даље, и у границама могућности помагати – рекла је за Радио Оџаке Марица Кодро, председница Уније пензионера ОО СНС Оџаци.

Представници Уније пензионера и Трећег доба задржали су се у краћем разговору са осамдесетосмогодишњом Видосавом Хаџић из Српског Милетића која је била видно дирнута овим гестом. На крају посете времешна старица се захвалила на поклонима и указаној пажњи.

Према речима председнице Кодро, следећа активност Уније пензионера ОО СНС Оџаци биће прикупљање хуманитарне помоћи за старије грађане општине Оџаци слабијег материјалног стања.

Извор: Радио Оџаци