Вести

Горан Ђаковић - ми ово заиста радимо великим срцем са пуно љубави и срећни смо

У Дому здравља Оџаци јуче је одржана акција добровољног давалаштва крви, у организацији Црвеног крста Оџаци и Службе за трансфузију крви Опште болнице “Др Радивој Симоновић” из Сомбора. Акцији се одазвало и двадесетак чланова Српске напредне странке из општине Оџаци.

Потпредседник Општинског одбора Српска напредне странке Горан Ђаковић рекао је да је ово била једна у низу хуманитарних акција у којој учествују чланови СНС из општине Оџаци.

- Пре два месеца ја сам имао једну тешку операцију и знам колики је значај оваквих акција које спроводи наш Општински одбор. Оно што желим посебно да нагласим, то је да ми ово заиста радимо великим срцем и са пуно љубави и срећни смо што део себе можемо да дамо непознатом човеку, човеку коме је крв у датом тренутку најбитнија ствар у животу – казао је Ђаковић и захвалио се својим страначким колегама што су се одазвали данашњој акцији.

Како нам је речено у Служби за трансфузију крви из Сомбора, у Оџацима је забележен добар одзив грађана, а у тој служби посебно истичу чињеницу да је било чак седам нових давалаца, који су по први пут дали крв.

За давање крви пријавило се укупно 66 давалаца, од којих је осам одбијено због здравствених разлога, а сакупљено је нешто више од 20 литара драгоцене течности.