Вести

Форум жена СНС и Хуманитарни центар Пуно срце заједно за децу

Форум жена ОО СНС Оџаци и УГ Хуманитарни центар “Пуно срце” из Оџака организовали су заједничку акцију прикупљања школског прибора за децу којој је оваква врста помоћи потребна.
О самој акцији, али и сарадњи са Хуманитарним центром “Пуно срце”, председница Форума жена ОО СНС Оџаци Весна Миљковић је рекла:

- У току дана очекујемо да ће још извесне количине школског прибора пристићи у ове просторије. По нашој процени, неких седамдесет комплета школског прибора ће бити сакупљено, које ће активисти Хуманитарног центра “Пуно срце” преузети и проследити онима којима је то потребно. Желим да напоменем да смо се одлучили на сарадњу са Хуманитарним центром “Пуно срце” с обзиром на то да су они имали значајне акције у периоду од свог оснивања и они то лепо раде са пуно енергије и снаге. То су све млади људи и због тога им Форум жена СНС даје подршку, а мислим и остали грађани општине Оџаци. Желим још да најавим следећу акцију која ће бити организована почетком септембра под називом “Безбедност у саобраћају”.

У име Хуманитарног центра “Пуно срце” Оџаци свима који су донирали школски прибор захвалила се Маја Максимовић уз напомену да ће школски прибор бити уручен онима којима је најпотребнији.

Извор: Радио Оџаци