Вести

Душан Маријан - Људима треба објаснити да ће глас за СНС на изборима бити глас за Србију и глас за будућност свих нас

Досадашњи повереник Српске напредне странке (СНС) за општину Оџаци и актуелни председник општине Душан Маријан, изабран је за председника Општинског одбора СНС у Оџацима. Маријан је био једини кандидат за ту функцију, а на изборној скупштини која је одржана синоћ у Спортско-пословном центру Оџаци добио је једногласну подршку присутних делегата. Избор председника била је најважнија тачка изборне скупштине ОО СНС, о чему су се делегати изјашњавали јавним гласањем.

Душан Маријан је на изборној скупштини подсетио да је СНС у општини Оџаци дуже време имала повереништво које је, по његовим речима, коректно одрадило више избора, од републичких до локалних и да је дошло и време да се спроведу избори за Општински одбор. Најважнији избори који у наредном периоду очекују напредњаке у општини Оџаци су они покрајински, поручио је он.

- Људима треба да објасните да ће глас за СНС на тим изборима бити глас за Србију и глас за будућност свих нас и генерација које долазе – казао је Маријан и од страначких колега затражио да се максимално ангажују како би и на покрајинским изборима победа СНС била једнако убедљива као и на претходних неколико избора.

Истакавши да је на то желео да скрене пажњу овом приликом, како би чланови СНС озбиљно пришли том изазову и добар резултат на покрајинским изборима схватили као приоритет, Маријан је рекао да је алтернатива победи СНС оно што нуди садашња власт у Војводини: “борба за фотеље и некакво аутономаштво”.

Председник ОО СНС се након избора на ту функцију члановима своје странке захвалио на поверењу које су му указали.

Одмах након изборне скупштине, одржана је и седница Општинског одбора СНС на којој су изабрана три потпредседника Општинског одбора. То су Снежана Седлар, Горан Ђаковић и Никола Арсић, док је за секретара изабран Мирослав Кондић. Овим је завршено конституисање Општинског одбора СНС.