Вести

Активисти СНС-а у акцији уређења Оџака

Месни одбор Српске напредне странке Оџаци јуче је организовао пролећну акцију уређења града. Радна акција је почела у 9 сати, а око 70 активиста странке, њихових симпатизера и суграђана, кречило је стабла дрвећа у делу Кнез Михајлове и Сомборске улице, на потезу од главне аутобуске станице до пруге према Калварији, и орезивало гране дрвећа испред страначких просторија у центру Оџака.

Координатор активности био је председник Месног одбора Српске напредне странке Оџаци Горан Николић, а волонтерима, који су јуче по лепом времену неколико сати вредно радили, придружио се и заменик председника општине Мирослав Кондић.

Председник оџачких напредњака Горан Николић каже да је ово прва у низу акција које ће овог пролећа реализовати напредњаци како би допринели заштити и унапређењу животне средина, као и лепшем изгледу Оџака.

- Идеја је да и овог пролећа, као што смо и до сада радили, мало улепшамо град, да га средимо колико можемо личним новчаним средствима. То је иницијатива свих чланова Месног одбора, а имамо и симпатизера и грађана који су се прикључили овој акцији. Дрвећу кречење користи, а истовремено Оџаци ће бити светлији, лепши и свечанији пред првомајске празнике и остала дешавања која ће уследити – рекао је Николић за Радио Оџаке.

Николић је додао да већ наредне недеље следи друга акција, а чланови Месног одбора Српске напредне странке Оџаци планирају да среде фабрички парк и да организују чишћење града.