Вести

Активисти Месног одбора Српске напредне странке Српски Милетић протеклих дана су вредно радили на улепшавању свог места

Активисти Месног одбора Српске напредне странке Српски Милетић протеклих дана су вредно радили на улепшавању свог места и успешно реализовали две радне акције. У склопу прве радне акције одржане 9. маја, организовали су уређење Дома културе, завршавали фарбање ограде у дечијем парку и контролисали справе за играње, а затим сакупљали смеће из центра села.

У суботу, 16. маја је одржана друга радна акција, а напредњаци из Српског Милетића су лепо време искористили да доврше сређивање Дома културе, уреде Титов парк и покосе траву. Засађено је цвеће у центру села, опране еко чесме и уређиване канцеларије странке.

Месни одбор Српске напредне странке Српски Милетић посебно радује чињеница да је дечији парк постао богатији за још једну справу за играње. Ради се о тобогану који је донирала породица Павков из Српског Милетића, а кућицу, која је саставни део тобогана, за најмлађе мештане је обезбедила Месна заједница.

Чланови Српске напредне странке из Српског Милетића се захваљују донаторима и радују наредним радним акцијама које планирају у скорије време.