Саопштење ОО СНС Оџаци

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци пружа једногласно подршку председнику Александру Вучићу да настави да се бори за очување мира и стабилности, као и за напредак Србије.

Србија је захваљујући одговорној и промишљеној политици председника Вучића у претходним годинама значајно ојачала у свим областима. Економски напредак земље је видљив на сваком кораку, велики инфраструктурни пројекти, највећи у претходних неколико деценија, изменили су слику Србије. Улагања у Војску Србије довела су до значајног унапређења одбрамбених капацитета наше земље, тако да је наша војска сада у могућности да заштити наш народ и нашу државу. На пољу међународних односа и дипломатије учињени су кораци који су довели до тога да се став Србије слуша и поштује. Србија поштује међународно право и све споразуме које је потписала, истовремено не одступајући од заштите државних и националних интереса.

Поред до сада највећих притисака на Србију, када је реч о ситуацији на Косову и Метохији, захваљујући политици председника Вучића, свих ових година успевамо да заштитимо српске државне и националне интересе и да пружамо помоћ и подршку нашем народу на Косову и Метохији. Истовремено и поред бројних провокација и напада, успели смо да сачувамо мир.

Због очувања мира и стабилности, заштите српских државних и националних интереса, економског развоја земље и стварања бољих услова живота и рада, као и због подршке грађана Србије, Општински одбор Српске напредне странке Оџаци жели овим путем да упути молбу председнику Александру Вучићу да у годинама које су пред нама настави да води Србију путем напретка, у чему ће увек имати нашу безрезервну подршку. Општински одбор СНС Оџаци је увек био и биће уз Вас председниче.

Предаја није и никада неће бити опција!

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци