Саопштења

Саопштење ОО СНС Оџаци

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци позива Александра Вучића да се кандидује на предстојећим председничким изборима 2022. године.

За четири и по године, колико је на челу Србије, председник Вучић је свакодневно радио на развоју наше земље. У свим областима видљив је значајан напредак наше земље. Србија је постала поштована и уважавана у свету.

Као председник Србије, Александар Вучић дао је кључан допринос стабилности наше земље. Стабилност нам је овим временима најпотребнија, како би Србија наставила да се развија и у наредном периоду. Захваљујући председнику Вучићу Србија је постала економски лидер региона. Компаније широм света препознале су Србију као земљу која се најбрже развија и у коју треба инвестирати. Више од половине директних страних инвестиција у региона Западног Балкана, долази у Србију. Редовно се отварају нове фабрике, које су уз велике инфраструктурне радове допринеле да се незапосленост у Србији смањи испод 10%, са даљим трендом смањења. Стандард грађана је повећан а најзначајније економске институције предвиђају Србији и наредних година тренд привредног раста, као и даљи раст плата и пензија.

Колико је важна стабилност за Србију говори и глобална епидемија корона вируса са којом се Србија успешно бори. Председник Вучић обезбедио је довољан број респиратора, изграђене су две потпуно нове болнице, док је трећа у изградњи, почиње производња вакцина против ковида у нашој земљи. Србија је међу првима у свету набавила вакцине, а захваљујући доброј позицији Србије, вакцине се набављају од 4 различита произвођача. Такођр, доказао је да је увек спреман на сарадњу и помоћ земљама региона, дониране су вакцине против ковида Северној Македонији, Црној Гори и Босни и Херцеговини.

Велики инфраструктурни пројекти премрежили су Србију аутопутевима, граде се нове брзе саобраћајнице, као и савремене пруге, који доприносе привредном расту и привлаче велике инвеститоре. Наставља се са реализацијом великих пројеката изградње водоводних и каналзационих мрежа, као и пречистача отпадних вода, све се више води рачуна о екологији.

Председник се свакодневно бори и за опстанак српског народа на Косoву и Метохији, као и за заштиту легитимних интереса Србије на КиМ. Захваљујући знатно бољој позицији Србије у међународној заједници велики број земаља је повукао признање независности такозваног Косова, спречен је пријем приштинских институција у најзначајније међународне организације.

Обележавамо најзначајније датуме из богате историје нашег народа, сећамо се хероја, као и палих жртава, а пружамо подршку Србима у региону, који данас поново са поносом могу рећи ко су.

Бескомпромисна борба против организованог криминала доприноси развоју Србије, наша земља постаје безбеднија управо захваљујући чињеници да постоји политичка воља да свако ко се огрешио о закон одговара за своја злодела. Војска Србије постала је најбоље опремљена у целом региону, а разлог је заштита безбедности наше земље и наших грађана.

Да би Србија и даље била стабилна држава, у којој су грађани безбедни, важно је да у наредном периоду Александар Вучић предводи нашу земљу. Због свега наведеног, а пре свега због будућности наше земље и наше деце, ОО СНС Оџаци, позива Александра Вучића да се кандидује на предстојећим председничким изборима.