Саопштење ОО СНС Оџаци

ОО СНС Оџаци најоштрије осуђује нападе на председника Србије Александра Вучића и Српску напредну странку и још једном позива надлежне институције да реагују, пронађу и казне починиоце, који су се опет усудили да путем друштвених мрежа изричу најстрашније претње. Претње поново долазе од политичких кукавица, који беже од избора, свесни да немају никакве шансе да пређу изборни цензус, који је ове године смањен на 3%. Ови политички примитивци, свесни да немају подршку грађана, због чега беже од избора, покушавају насиљем, како физичким тако и вербалним да дођу на власт. Ипак, на жалост по њих, а на срећу по Србију и све пристојне и поштене грађане, председник Вучић и Српска напредна странка раде већ годинама у најбољем интересу наше земље. Сведоци смо да су гнусне претње преко медија који фаворизују насилну и бахату опозицију и друштвених мрежа, постале све учесталије и све бруталније, а све са циљем да отежају сложену позицију Србије, која се као и цео свет бори са епидемијом корона вируса. Жеља је оних који претње изричу, да скрену пажњу јавности са својих налогодаваца, такозваних лидера опозиције, који не могу да објасне како су стекли енормно богатство у време када су били на власти. Управо Ђиласу, Јеремићу и осталим назови лидерима опозиције није стало до успеха Србије, јер они од тога немају никакве користи. За разлику од насилника из опозиције, велика већина грађана Србије, који желе да поштено живе од свог рада у пристојној земљи, подржавају свакодневни рад председника Србије Александра Вучића, који своју визију модерне, развијене и напредне Србије, већ годинама реализује. Захвалујући ангажовању председника Вучића и Српске напредне странке, у Србији је изграђена потпуно нова болница, која је за 4 месеца од почетка изградње већ примила прве пацијенте, још једна болница биће отворена у наредне две недеље. Прве вакцине против ковида 19, већ се тестирају, како би њихова примена почела што пре. Медицински радници, који подносе највећи терет борбе са вирусом имају подршку државе у материјалном смислу. Такође, и привредници који се боре да одрже пословање са сваким новим таласом вируса корона, добијају финансијску подршку државе. Исто тако, пензионери ће средином овог месеца добити једнократну финансијску помоћ. Све ово могуће је у Србији, због чињенице да се јавним финансијама управља одговорно, као и због тога што је наша земља економски ојачала претходних година захваљујући великим инфраструктурним пројектима и привлачењем инвеститора. Они којима успешна Србија смета, могу изнети свој политички програм, уколико га имају, на цивилизован начин, а о томе кога и колико цене, грађани Србије изнеће свој став на изборима. А сви који прете и угрожавају сигурност председника Вучића и његове породице, морају се суочити са казном, у складу са одредбама закона. Због тога, ОО СНС Оџаци, још једном позива надлежне институције да у што краћем року реагују пронађу и казне све оне који прете, као и њихове налогодавце.