Саопштења

Саопштење ОО СНС Оџаци

Седницy Скупштине Србије на којој је на дневном реду ребаланс буџета, опозиција је искористила да скакањем по инвентару и ломљењем истог, уз звиждуке и непримерена добацивања, вандалским понашањем, опструише рад парламента.

 

На овај начин опозиција је још једном показала да ради против интереса грађана Србије. На дневном реду заседања Народне скупштине налази се предлог ребаланса буџета, како би се повећале плате и пензије. Ребалансом буџета предвиђена је помоћ за мајке и децу до 16 година, предвиђена су повећана средства за лечење деце, такође и увећана средства намењена пољопривредницима.

 

Опозиција је још једном показала да њих не занима ни повећање плата и пензија, ни повећање средстава намењених пољипривредницима, као ни лечење деце.

 

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци најоштрије осуђује вандалско понашање опозиције и пружа безрезервну подршку Влади Републике Србије и председнику Александру Вучићу, који се боре за напредну и просперитетну Србију и стварање бољих услова за живот и рад свих грађана.