Саопштења

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОЏАЦИ

Општински одбор СНС Оџаци, најоштрије осуђује примитивне нападе политичких неистомишљеника на породицу Вучић. Овога пута, мета кукавичких напада била су деца председника Србије Александра Вучића. Шачица кукавица које не смеју да се представе на друштвеним мрежама својим именом и презименом, већ се крију иза бесмислених надимака и бројева који немају никаквог смисла, усудила се да износи гнусне претње. Баш као што је бесмислена и политика чији су они експоненти преко друштвених мрежа. Без имало морала нападају децу председника Вучића, са само једним циљем да политички ослабе председника.

И ови напади, као и у ранијим навратима, дешавају се у моментима када је Србији прекопотребна стабилност, јер се наша земља налази у сложеној ситуацији. Напади на породицу председника Вучића, догађају се у време када се цео свет суочава са епидемијом вируса корона, у времену када се председник Вучић са својим сарадницима бори да одржи здравствени систем Србије. Кукавички напади на породицу председника дешавају се у време када Србија гради две потпуно нове болнице са новим капацитетима за лечење ковид пацијената и чија ће комплетна изградња и опремање бити завршени у наредним данима, после свега 4 месеца од доношења одлуке о градњи боленица, за шта је наша држава обезбедила средства из сопствених извора, што говори о стабилности јавних финансија у Србији, а што је остварено захваљујући економским реформама које је покренуо председник Вучић у претходним годинама.

Кукавице које се скривају иза лажних профила, не смеју да изађу на изборе, јер су свесни свог изборног пораза. Грађани Србије не подржавају насилнике који се без трунке морала усуђују да прете деци. Насиље било које врсте није и никада неће проћи у Србији.

Грађани Србије су јасно подржали политику развоја и програм Српске напредне странке, која жели да изгради Србију, земљу у којој ће грађани пристојно и поштено живети од свог рада. Наша визија Србије је визија земље у којој ће се све више деце рађати и чији ће родитељи имати подршку државе за развој и васпитање деце. Због тога, верујемо да ће надлежне институције пронаћи и процесуирати, у складу са законом, све које своју немоћ исказују преко лажних профила на друштвеним мрежама, користећи их за изношење претњи деци председника Вучића.