Саопштења

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ОЏАЦИ

Општински одбор Српске напредне странке Оџаци пружа безрезервну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и српској делегацији који се на преговорима у Вашингтону и Бриселу боре за заштиту легитимних интереса Републике Србије и српског народа на Косову и Метохији.

Прошла су времена када су тајкуни Јеремић и Ђилас у сарадњи са Тадићем поклањали српску имовину на Косову и Метохији зарад личних интереса и личног богаћења, а на штету свих грађана Србије, посебно преосталих Срба на Косову и Метохији. Преговори у Вашингтону су показали да је Србија сада поштована у свету, што је заслуга озбиљне и одговорне политике коју води председник Вучић. Сада су и најмоћније државе спремне да саслушају и уваже ставове Србије. Потпуно је јасно да свако решење које буде постигнуто у вези Косова и Метохије мора да обухвата интересе Србије и српског народа. Споразум из Вашингтона то јасно показује, искључена је трећа страна и није призната независност такозваног Косова, а прихваћени су предлози председника Вучића у областима економије, енергетике и инфраструктуре, који ће допринети побољшању услова живота за наш народ на Косову и Метохији.

Председник Вучић је још једном на делу показао да за Србију предаја никад није била опција и да се за развој и напредак Србије увек и на сваком месту вреди борити.

Живела Србија!